ВАЛЮТА СИЁСАТИНИ ЛИБЕРАЛЛАШТИРИШ ШАРОИТИДА КИЧИК БИЗНЕС СУБЪЕКТЛАРИНИ КРЕДИТЛАШНИНГ ДОЛЗАРБ МАСАЛАЛАРИ
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Аннотация
МАКОЛАДА ВАЛЮТА СИЁСАТИНИ ЛИБЕРАЛЛАШТИРИШ ШАРОИТИДА КИЧИК БИЗНЕС СУБЪЕКТЛАРИНИ КРЕДИТЛАШНИНГ ДОЛЗАРБ МАСАЛАЛАРИ ЁРИТИЛГАН
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
How to Cite
Alimardonov, I. (2020). ВАЛЮТА СИЁСАТИНИ ЛИБЕРАЛЛАШТИРИШ ШАРОИТИДА КИЧИК БИЗНЕС СУБЪЕКТЛАРИНИ КРЕДИТЛАШНИНГ ДОЛЗАРБ МАСАЛАЛАРИ. Илмий тадқиқотал архиви, 1(25). Retrieved from https://ejournal.tsue.uz/index.php/archive/article/view/2763
References
1. Турсунов, Б. О. (2017). Теоретические аспекты производственной мощности текстильных предприятий в современных условиях. Научно-аналитический журнал Наука и практика Российского экономического университета им. ГВ Плеханова, (4), 57-68.
2.Турсунов, Б. О. (2017). Стратегия развития легкой промышленности Республики Узбекистан. Вестник Института экономики РАН, (5).
3. Ortikmirzaevich, T. B. (2017). Improving logistics as main factor in textile capacity usage. Zbornik radova Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, (46-2), 44-52.
4. Tursunov B. O. Principles and functions of management of production capacity //Вопросы управления. – 2017. – №. 3 (46).
5. Ibragimov, I. U., & Tursunov, B. O. (2017). Enhancement the mechanism of analyzing of the methodological principles for the development and improvement of methods of assessment. Аудит, (4), 11-13.
2.Турсунов, Б. О. (2017). Стратегия развития легкой промышленности Республики Узбекистан. Вестник Института экономики РАН, (5).
3. Ortikmirzaevich, T. B. (2017). Improving logistics as main factor in textile capacity usage. Zbornik radova Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, (46-2), 44-52.
4. Tursunov B. O. Principles and functions of management of production capacity //Вопросы управления. – 2017. – №. 3 (46).
5. Ibragimov, I. U., & Tursunov, B. O. (2017). Enhancement the mechanism of analyzing of the methodological principles for the development and improvement of methods of assessment. Аудит, (4), 11-13.