ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИ МАҲСУЛОТЛАРИНИ ТЎҒРИ САҚЛАШ
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Abstract
Мува ва сабзавотларда инсоннинг мукаммал озиқланиши учун ҳаётий зарур бўлган хилма-хил витаминлар, минерал тузлар, шунингдек, турли хил инсон организми учун керакли моддалар мавжуд. Маълумки, сақлаш деган тушунча кенг маънога эга булиб, деярли барча сабзавот маҳсулотларини бир неча соатдан 8-9 ойгаса муддатга сақлаш тушунилади.
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
How to Cite
Shodmonqulov, K., & Turaev, S. (2020). ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИ МАҲСУЛОТЛАРИНИ ТЎҒРИ САҚЛАШ. Scientific Research Archive, 1(13). Retrieved from https://ejournal.tsue.uz/index.php/archive/article/view/1563
References
1. А. Расулов. Сабзавот, полиз ва картошка маҳсулотларини сақлаш. “МЕҲНАТ”, Нашр, Т. 2005й. 206 бет.
2. Экспорт фаолияти бўйича қўлланма. Экономическое обозрение. Тошкент 2014.
2. Экспорт фаолияти бўйича қўлланма. Экономическое обозрение. Тошкент 2014.