ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИ МАҲСУЛОТЛАРИНИ ТЎҒРИ САҚЛАШ
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Аннотация
Мува ва сабзавотларда инсоннинг мукаммал озиқланиши учун ҳаётий зарур бўлган хилма-хил витаминлар, минерал тузлар, шунингдек, турли хил инсон организми учун керакли моддалар мавжуд. Маълумки, сақлаш деган тушунча кенг маънога эга булиб, деярли барча сабзавот маҳсулотларини бир неча соатдан 8-9 ойгаса муддатга сақлаш тушунилади.
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
Как цитировать
Shodmonqulov, K., & Turaev, S. (2020). ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИ МАҲСУЛОТЛАРИНИ ТЎҒРИ САҚЛАШ. Архив научных исследований, 1(13). извлечено от https://ejournal.tsue.uz/index.php/archive/article/view/1563
Литература
1. А. Расулов. Сабзавот, полиз ва картошка маҳсулотларини сақлаш. “МЕҲНАТ”, Нашр, Т. 2005й. 206 бет.
2. Экспорт фаолияти бўйича қўлланма. Экономическое обозрение. Тошкент 2014.
2. Экспорт фаолияти бўйича қўлланма. Экономическое обозрение. Тошкент 2014.