ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИ МАҲСУЛОТЛАРИНИ ТЎҒРИ САҚЛАШ

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Kamoliddin Shodmonqulov
Sobir Turaev

Аннотация

Мува ва сабзавотларда инсоннинг мукаммал озиқланиши учун ҳаётий зарур бўлган хилма-хил витаминлар, минерал тузлар, шунингдек, турли хил инсон организми учун керакли моддалар мавжуд. Маълумки, сақлаш деган тушунча кенг маънога эга булиб, деярли барча сабзавот маҳсулотларини бир неча соатдан 8-9 ойгаса муддатга сақлаш тушунилади.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Как цитировать
Shodmonqulov, K., & Turaev, S. (2020). ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИ МАҲСУЛОТЛАРИНИ ТЎҒРИ САҚЛАШ. Архив научных исследований, 1(13). извлечено от https://ejournal.tsue.uz/index.php/archive/article/view/1563

Литература

1. А. Расулов. Сабзавот, полиз ва картошка маҳсулотларини сақлаш. “МЕҲНАТ”, Нашр, Т. 2005й. 206 бет.
2. Экспорт фаолияти бўйича қўлланма. Экономическое обозрение. Тошкент 2014.