ТИЖОРАТ БАНКЛАРИНИНГ ЧАКАНА ХИЗМАТЛАРИ РИВОЖЛАНТИРИШ ЙУЛЛАРИ

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Ilkhom Alimardonov

Аннотация

В ЭТОЙ СТАТЬЕ ОПИСАНЫ  СПОСОБЫ РАЗВИТИЯ РОЗНИЧНЫХ УСЛУГ КОММЕРЧЕСКИХ БАНКОВ

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Как цитировать
Alimardonov, I. (2020). ТИЖОРАТ БАНКЛАРИНИНГ ЧАКАНА ХИЗМАТЛАРИ РИВОЖЛАНТИРИШ ЙУЛЛАРИ. Архив научных исследований, 1(23). извлечено от https://ejournal.tsue.uz/index.php/archive/article/view/2700

Литература

1. Tursunov B. O. Principles and functions of management of production capacity //Вопросы управления. – 2017. – №. 3 (46).
2. Ibragimov, I. U., & Tursunov, B. O. (2017). Enhancement the mechanism of analyzing of the methodological principles for the development and improvement of methods of assessment. Аудит, (4), 11-13.
3. Bobir, T. (2017). Features of the method of calculation of production capacities of the textile enterprises. Бюллетень науки и практики, (10 (23)).
4. Bobir, T. (2017). Ways of increasing the efficiency of usage the production capacity of textile enterprises. Бюллетень науки и практики, (8 (21)).
5. Турсунов, Б. О. (2017). Теоретические аспекты производственной мощности текстильных предприятий в современных условиях. Научно-аналитический журнал Наука и практика Российского экономического университета им. ГВ Плеханова, (4), 57-68.
6. Турсунов, Б. О. (2017). Управление производственными запасами в текстильных предприятиях. Научная мысль, 1(3), 117-125.
7. Турсунов, Б. О. (2017). Стратегия развития легкой промышленности Республики Узбекистан. Вестник Института экономики РАН, (5).
8. Tursunov, B. (2017). Role of Managing Industrial Stocks in Increasing of Textile Enterprises Capacity. Journal of Applied Management and Investments, 6(4), 260-266.
9. Ortikmirzaevich, T. B. (2017). Principles and functions of management of production capacity. Journal of process management. New technologies, 5(4), 61-68.
10. Ortikmirzaevich, T. B. (2017). Improving logistics as main factor in textile capacity usage. Zbornik radova Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, (46-2), 44-52.